Het team

Ons team heeft passie voor body, food & mind, en motiveert jou om de gezondste versie van jezelf te zijn. Maak kennis met de mensen achter de boutiques, onze coaches, trainers, fysiotherapeuten, diëtisten en psychologen.

Anke

Anke

Boutique manager
Over Anke

Anke is getrouwd en moeder van 2 mooie dochters. Daarnaast is ze yogadocent en orthomoleculair adviseur, ademcoach in opleiding en eigenaresse van Wortels & Wijn. Ze begeleidt vrouwen met liefde naar een optimale balans waarin gezond leven en genieten hand in hand gaan. Ze doet zelf wekelijks aan yoga en krachttraining. Mediteert regelmatig en houdt van een goed glas wijn.

Bridget

Bridget

Coach
Over Bridget

Vanuit mijn stage voor mijn opleiding Trend Research & Concept Creation ben ik bij bbb Tilburg beland. Hier heb ik anderhalf jaar met plezier vrouwen lesgegeven en gecoacht, en vanaf nu doe ik dit ook in Den Bosch! Zelf ben ik naast mijn opleiding en bijbaan bij bbb veel bezig met en fysieke en mentale gezondheid. Fijn om dit te kunnen combineren! Ik kijk er naar uit om lekker samen met jullie te gaan knallen!

Dominique

Dominique

Boutique manager
Over Dominique

Dominique heeft 10 jaar in het buitenland gewoond en komt uit de hectische evenementenbranche. In 2018 gooide ze het roer om en besloot ze de wereld over te reizen en deed een yoga teacher training. Deze investering in haarzelf heeft ervoor gezorgd dat ze nu een gebalanceerd leven leidt door middel van yoga, meditatie, beweging en gezond eten. Plezier hebben en genieten staan hierbij centraal. Ze wil haar ervaringen en enthousiasme graag delen.

Eva

Eva

Coach
Over Eva

Verliefd op het leven, dat is de quote waaronder Eva coacht. Zowel ten op zichten van voeding, sport en mindset. Na haar opleiding tot hormooncoach wist ze zeker dat zij anderen wilde helpen om hun weg te vinden naar balans tussen lichaam en geest. Bij bbb gaan we samen opzoek wat jouw weg is tot gezondheid, balans en energie.

Freeke

Freeke

Boutique manager
Over Freeke

Als sportkundige gaat Freeke haar bloed sneller stromen van allerlei verschillende bewegingsactiviteiten. Hierbij staat het behalen van doelen en plezier voorop. Ze houdt zich in het dagelijks leven bezig met het zorgen voor een balans in gezonde voeding, voldoende beweging en juiste ontspanning door het geven van sportmassages. Haar enthousiasme en energie draagt ze graag over om bij bbb de leden te motiveren en ze te kunnen begeleiden naar een goede lifestyle.

Heleen

Heleen

Docente
Over Heleen

Tijdens mijn werk als yogadocent ben ik me gaan verdiepen in voeding en inmiddels ben ik natuurvoedingsadviseur en orthomoleculair therapeut. Ik vind het heel erg leuk om bij bbb mijn kennis over voeding, beweging en ontspanning in de praktijk te brengen als sport- & lifestyle coach. Ik kijk er naar uit om samen met jullie op een holistische manier te werken aan de mooiste versie van jezelf!

Ilse

Ilse

Coach
Over Ilse

Onze coach ilse heeft een verleden in dansen en in de topsport als synchroonschaatser. Zij heeft een grote liefde voor gezonde voeding, koken en beweging. Toen zij haar creatieve studie afrondde tot stylist, wilde zij toch iets doen met haar passie. Inmiddels is zij dan ook gewichtsconsulent. Zij staat te popelen om kennis te maken met jou en samen te werken aan het waarmaken van jouw doelen!

Karin

Karin

Eigenaresse
Over Karin

Karin is samen met haar zussen Miranda en Nicole franchisenemer van bbb Tilburg, Den Haag & Den Bosch! Karin heeft Diëtetiek gestudeerd en is hardlooptrainer. Zij heeft een passie voor beweging en gezonde voeding. Ze richt zich als voedingsdeskundige en bewegingscoach op de mogelijkheden die voeding biedt om je fitter en vitaler te voelen, zowel fysiek als mentaal. Voor Karin ligt de basis bij voeding die herkenbaar is uit de natuur.

Kelly

Kelly

Coach
Over Kelly

Kelly begon haar carrière als schoonheidsspecialiste, maar ontdekte al snel haar passie voor het adviseren van vrouwen over voeding en lifestyle. Door deze aanpak merkte ze dat de vrouwen die ze begeleidde zowel fysiek als mentaal hun beste versie bereikten. Als afgestudeerd orthomoleculair therapeut werkt ze nu dagelijks met vrouwen om hen te helpen hun optimale zelf te worden. Naast haar werk is ze een trotse moeder van twee jongens. Ze omarmt een actieve levensstijl en combineert wekelijks krachttraining en yoga. Ze kijkt ernaar uit om haar kennis en ervaring te delen.

Kim

Kim

Coach
Over Kim

Sport en een gezonde leefstijl zijn mijn passie en geven mij mentale en fysieke kracht. Bikini bodybuilding kwam hierbij op mijn pad en dit is nu mijn persoonlijke focus. Ik heb een achtergrond als coach en personal trainer. Tussentijds volg ik de opleiding Sportkunde, waarin bij mij het vlammetje voor leefstijl coaching is aangewakkerd. Bij bbb deel ik graag mijn kennis over (kracht) training. Door het zelf eerder bewandeld te hebben van verschillende processen, kan ik mij binnen de coaching goed verplaatsen en bied ik graag de passende begeleiding.

Leonie

Leonie

Yoga docente
Over Leonie

Yin Yoga docente. In ons dagelijks leven nemen we vaak te weinig tijd voor ontspanning. We voelen niet meer aan waar ons lichaam nou precies behoefte aan heeft. De yin yoga lessen helpen je om even stil te staan en je bewust te worden in een wereld die altijd maar op een hoog tempo lijkt door te gaan.

Margreet

Margreet

Pilates docente
Over Margreet

Rondom Den Bosch staat Margreet ook wel bekend als 'Miss Pilates'. Jaren geleden is pilates op haar pad gekomen. Keer op keer voelde ze wat pilates met haar deed zowel fysiek als mentaal. Haar lichaam werd sterker, flexibeler en ze ontwikkelde een betere lichaamshouding waardoor klachten in haar lijf geleidelijk verdwenen. Hiermee was het zaadje geplant voor Miss Pilates, want de voordelen van pilates wilde ze dolgraag delen met anderen, bij bbb wilt ze mensen enthousiasmeren en begeleiden in dit proces.

Mascha

Mascha

Coach
Over Mascha

Van je hobby je werk maken. lets dat mij nu eindelijk gelukt is! Hiervoor heb ik jaren in de marketing- en communicatiewereld gewerkt, maar privé ben ik altijd veel met sport en lifestyle bezig geweest. Zo geef ik bijvoorbeeld al jarenlang thuis in 'de Knalhal' kickbokslessen aan vriendinnen. Het behouden van een goede en evenwichtige levensstijl vind ik ook erg belangrijk. Nu mag ik mijn enthousiasme en passie voor sport en lifestylecoaching in de praktijk brengen bij bbb. Ik kijk er onwijs naar uit om leuke en uitdagende sportlessen te geven en te coachen bij het maken van de beste food, mind en lifestyle keuzes.

Miranda

Miranda

Eigenaresse
Over Miranda

Miranda is samen met haar zussen Karin en Nicole eigenaar van bbb Tilburg, Den Bosch & bbb Den Haag. Miranda heeft jarenlang gewerkt als sportinstructeur en personal trainer voor pilates, yoga en bootcamp. Daarnaast heeft ze als docent gewerkt aan een yoga academy. Hier heeft ze zich ontwikkeld als lesgever en coach. Haar passie is om vrouwen in hun kracht te zetten. Groei, geniet en geef, lach, laat gaan en leef!

Nicole

Nicole

Eigenaresse
Over Nicole

Nicole is samen met haar zussen Karin en Miranda franchisenemer van bbb Tilburg, bbb Den Haag & Den Bosch. Nicole komt uit het onderwijs, waar zij gewerkt heeft als intern begeleider: o.a het coachen van leerlingen, ouders, leerkrachten en teams. Door haar eigen ervaring met de ziekte van Hashimoto (auto immuunziekte van de schildklier) is zij zich verder gaan verdiepen en ontwikkelen op het gebied van gezondheid en voeding.

Nicole

Nicole

Coach
Over Nicole

Ik ben Nicole, 39 jaar oud en ik kom uit het zuidelijke deel van Zwitserland. Inmiddels woon ik al ruim tien jaar in Rosmalen met Dries en mijn prachtige kindjes Mattia 7 en Nora 4. Ik hou van reizen en buiten in de natuur zijn en lekker op kleine en grote avonturen gaan met mijn kinderen. In de winter vind ik het fijn om te gaan snowboarden, skien, en in de zomer allerlei watersporten. Maar ik vind het ook heerlijk om een rondje te gaan mountainbiken, hardlopen, wandelen of een lesje yoga te doen. Sport is sinds jongs af aan altijd mijn passie geweest en ik heb daarom ook sport en bewegingswetenschappen gestudeerd in Zwitserland. Naast het team versterken bij bbb, geef ik nog lessen aan zwangere en net bevallen vrouwen.

Tessa

Tessa

Coach
Over Tessa

Als vrouw weet ik als geen ander hoe body, food en mind samenhangen. Voor mijn persoonlijke ontwikkelingstraject had ik een haat-liefde verhouding met mijn lichaam. Ik had als gevolg van een slechte relatie een negatief zelfbeeld ontwikkelt, waardoor ik emotionele eetbuien had en excessief sportte. Ik besloot het roer om te gooien en ontdekte dat ik er graag voor anderen wil zijn. Zo begon ik aan de Master Essentie en Ontwikkeling. Muziek en bewegen hebben hierbij een grote rol gespeeld en dat doen ze tot op de dag van vandaag nog steeds! Nu kan ik zeggen dat ik mijn lichaam en mijzelf omarm. Ik heb mijn lifestyle veranderd door meer tijd voor mijzelf vrij te maken, te luisteren naar mijn lichaam en bewust bezig te zijn met waarmee ik mijn lichaam voed. Ik wil nu graag anderen vrouwen inspireren en motiveren om ook aandacht voor hun body, food en mind te hebben. Mijn motto hierbij is dat ik vrouwen wil laten stralen vanuit hun zijn!

Yoni

Yoni

Yoga docente
Over Yoni

Yoni werkt als docent vinyasa flow, poweryoga en yin yoga naast haar baan als communicatie-adviseur. Voor Yoni betekent yoga meer dan een practice op de mat; yoga gaat over body en mind in balans brengen, over yin en yang. Ze hoopt haar studenten te helpen hun aandacht naar binnen te richten en samen te ontdekken wat yoga voor hen kan betekenen. Haar lessen zijn een reflectie van haar persoonlijkheid: open, toegankelijk, vriendelijk.

Boek een proefles