Het team

Ons team heeft passie voor body, food & mind, en motiveert jou om de gezondste versie van jezelf te zijn. Maak kennis met de mensen achter de boutiques, onze coaches, trainers, fysiotherapeuten, diëtisten en psychologen.

Stefanie

Stefanie

Boutique manager & yogadocent
Over Stefanie

Stefanie is yogadocent en dans- en bewegingstherapeut. Het is haar passie om mensen te begeleiden bij het (opnieuw) verbinden met zichzelf en met hun lichaam. Uit eigen ervaring weet ze hoe belangrijk de combinatie van beweging en gezonde voeding, afgestemd op haar lichaam, is voor haar gevoel van welzijn en balans.

Fleur

Fleur

Boutique assistent & yoga docente
Over Fleur

Fleur ondersteunt jou in het (her)vinden van een duurzame manier om je welbevinden te verbeteren. Ze stimuleert je om bewust in contact met jezelf en je leven te zijn, zodat je vanuit je eigen kracht en op een veilige wijze kunt voortbewegen. Naast haar kennis over (plantaardige) voeding en een gezonde levensstijl kan Fleur je trainen om je ademhaling te benutten zodat je veerkrachtig bent in lichaam en geest!

Rhodé

Rhodé

Boutique assistent & yoga docente
Over Rhodé

Rhodé is holistisch coach en yoga docente die haar dromen achterna gaat. Energie krijgt ze van yoga, gezonde (plantaardige) voeding, een positieve mindset en het helpen groeien van anderen. Rhodé begeleidt je op een fijne en rustige manier om beter naar je lichaam te leren luisteren, zodat er balans ontstaat tussen lichaam en geest. Het is haar missie om jou gelukkig te zien.

Daisy

Daisy

Coach & Pilates docente
Over Daisy

Daisy is pilates docente en heeft jaren bij bbb gesport. Fit & gezond voelen staat in haar leven centraal. Graag brengt ze haar enthousiasme voor sport en Pilates technieken over bij jullie!

Irma

Irma

Coach
Over Irma

Irma is coach en yogadocent. Komend van een druk leven in toerisme en mode, ontdekte ze yoga om haar lichaam en geest rust te geven. Zij geeft yogales om opening, flexibiliteit en balans te brengen in het lichaam, om beter te bewegen, beter adem te halen. Vanuit een persoonlijke ervaring, merkte Irma hoe de juiste voeding effect heeft op het functioneren van lichaam en geest. En deze combinatie van beweging en voeding wil zij graag uitdragen.

Karina

Karina

Coach & personal trainer
Over Karina

Karina is personal trainer met een passie voor yoga, pilates en het menselijk lichaam. Ze gelooft dat het lichaam een speeltuin is. Volgens haar heeft iedereen een unieke superkracht. Deze probeert ze te ontwaken door middel van aandachtige coaching en spel. Ze is super enthousiast om haar kennis over voeding en neurologie te delen. 'Het is makkelijk om je aan gezonde routines te houden als je plezier hebt!'

Kelly

Kelly

Coach
Over Kelly

Kelly is afgestudeerd als oefentherapeut Cesar. Door haar achtergrond weet Kelly hoe belangrijk het is om in balans te zijn met je lichaam. Ze begeleidt je vooral door het jezelf te laten doen en aan te voelen. 'Door bewust te zijn van hoe jouw lichaam werkt, weet je waar je aandacht aan moet schenken wanneer dat nodig is. Hierdoor kan je op die manier je beste zelf zijn.'

Nikki

Nikki

Coach
Over Nikki

Nikki is voedings- en gewichtscoach en heeft een dansachtergrond. Ze heeft altijd een grote passie voor dans en beweging gehad, maar haar interesse voor voeding en gezonde levensstijl is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Ze coacht en inspireert vrouwen naar een gezondere leefstijl waarbij er samen wordt gekeken naar de voeding, beweging, leefstijl én hun mindset.

Romy

Romy

Coach
Over Romy

Romy is als (bijna) Holistisch Coach gefascineerd door het vrouwelijke lichaam, wijsheid en creatiekracht. Met haar liefde voor de Ayurvedische filosofie is zij dagelijks bezig met bewustwording, ademwerk, yoga en voeding. Ze vindt het geweldig om samen op zoek te gaan naar balans tussen lichaam en geest zodat verbinding ontstaat.

Winanda

Winanda

Coach & danseres
Over Winanda

Winanda is Pilates docente en danseres. Zij wil vrouwen helpen om plezier te hebben in sporten. Power lessen en een gezond voedingspatroon zijn passies waarmee zij anderen graag wil inspireren.

Diana

Diana

Yoga docente
Over Diana

Diana is afgestudeerd in psychologie en letteren en teruggekeerd naar haar eerste liefde: de mens! Ze geeft pilates en hatha yoga. Ze begeleidt met zorg de groepen en is overtuigd dat elke nieuwe ervaring een leermoment is. Haar inspiratiebron is het dagelijks leven. Als je haar lessen volgt, verwacht dan kennis, a good laugh en een ontspannen atmosfeer.

Esther

Esther

Yogadocente
Over Esther

Esther heeft jarenlang ervaring in het bedrijfsleven en kent zelf de kracht van yoga om jezelf staande te houden in een druk & stressvol bestaan. Ze heeft een achtergrond in Traditionele Tantra Hatha Yoga en neemt je mee in een verdiepende connectie met jezelf. Ze is gepassioneerd om mensen hun unieke kracht te laten zien en het leiden van een gelukkig & zinvol leven. Zij combineert dit met haar rol als coach en barista bij Cafe-atelier Lucas.

Hanna

Hanna

Yoga docente
Over Hanna

Hanna is yogadocent en somatisch beoefenaar, maar ook moleculair bioloog en opgeleid tot kunstenares. Gefascineerd door vele aspecten van het leven heeft Hanna veel verkend: van ballet tot yoga, van performance tot wetenschappelijk onderzoek, ze zijn allemaal een integraal onderdeel van haar. Ons weer in balans brengen en toegang krijgen tot sterke punten is wat ze belichaamt in haar sessies om alles te ontdekken wie je bent: in lichaam, geest en ziel. Haar missie is om iedereen zichzelf te laten ervaren in hun rijkdom.

Lotte

Lotte

Yoga docente
Over Lotte

Lotte werkt als yogadocent, danstherapeut en ademcoach. Ze gelooft in de intelligentie van het lichaam en in haar werk staat de visie om weer terug te leren luisteren naar de signalen van het lichaam centraal. In haar lessen biedt ze kennis, ervaring en tools aan om het bewustzijn in het lichaam en de adem te vergroten. Hierdoor kan energie weer vrijer stromen en wordt het zelfhelend vermogen van ons systeem aangesproken.

Pam

Pam

Pilates docente
Over Pam

Pam is binnen verschillende takken van mode en interieur werkzaam geweest. Zij heeft de Fitvak opleiding gevolgd omdat zij graag mensen wil helpen om plezier te hebben bij het sporten. Bewegen en een gezond plantaardig voedingspatroon zijn passies waarmee zij anderen graag wil inspireren.

Henriette

Henriette

Coach
Over Henriette

Henriëtte is voedings-en gewichtscoach en is daarbij op dit moment bezig met een opleiding tot fitnesstrainer. Met haar bedrijf De Frisse Inval help ze cliënten weer helemaal lekker in hun vel te zitten. Het programma wat ze hierbij aanbied gaat uit van 3 pijlers, namelijk het belang van de juiste voeding, beweging en mindset. Deze combinatie sluit perfect aan bij de visie van BBB. Henriëtte motiveert je graag met haar positiviteit en enthousiasme. Haar wens is dat jij ’s ochtends topfit en met een grote lach je bed uitspringt en er ’s avonds ook weer zo in rolt.

Liisa

Liisa

Pilates docente
Over Liisa

Liisa is geboren en getogen in Tallinn, Estland, en heeft 9 jaar gewoond op het kleine mediterrane eiland Malta. In 2023 leidde het lot haar naar Nederland. Van jongs af aan heeft het haar gedreven om een positieve impact te maken op het leven van anderen. Ze is gepassioneerd door het menselijk lichaam, beweging en klassieke Pilates. Liisa wil vrouwen begeleiden naar hun volle potentieel. Ze is toegewijd om je houding te corrigeren, je mindset te koesteren en je kracht te versterken door middel van klassieke Pilates. Haar focus daarbij is een veilige ruimte bieden voor groei, verbetering en zelfontdekking.

Natalia

Natalia

Yoga docente
Over Natalia

Natalia heeft van jongs af aan een passie voor dans, en is een ervaren danseres. In 2011 studeerde Natalia af als fitnessinstructeur en begon ze regelmatig les te geven. Ze vindt het heerlijk om les te geven en haar liefde voor dansen, fitness en een gezonde leefstijl te delen.

Boek een proefles