Het team

Ons team heeft passie voor body, food & mind, en motiveert jou om de gezondste versie van jezelf te zijn. Maak kennis met de mensen achter de boutiques, onze coaches, trainers, fysiotherapeuten, diëtisten en psychologen.

Angela

Angela

Coach
Over Angela

Angela is ondernemer en heeft haar eigen creatieve studio. Ze weet hoe belangrijk het is om vaste routines te ontwikkelen en is veel bezig met bewustwording, zelfontwikkeling en mindset. Ze enthousiasmeert graag anderen om aan een gezondere leefstijl te werken.

Esther

Esther

Boutique assistent
Over Esther

Na jaren werkzaam te zijn geweest als projectmanager heeft Esther zich omgeschoold tot leefstijlcoach. Door een aantal persoonlijke ervaringen heeft ze ontdekt dat body en mind onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, en dat je zelf veel kunt doen om deze in balans te krijgen en te houden. De holistische aanpak van bbb sluit aan bij haar visie als coach/therapeut. Ze sport zelf erg graag en is bewust met voeding en ontspanning bezig. Ze wil vrouwen graag op een persoonlijke en motiverende wijze begeleiden.

Heidi

Heidi

Yoga docente
Over Heidi

Op het moment dat ik op mijn yogamat stap, krijg ik energie en voel ik de drukte van de dag van me afglijden. Dat gevoel wilde ik aan anderen kunnen geven en zodoende besloot ik een yogadocenten opleiding te gaan volgen. Ik geef Yin Yoga en of je nu jong, oud, nieuw, ervaren, flexibel of minder flexibel bent, iedereen is welkom.

Helima

Helima

Personal trainer & Fitnessinstructrice
Over Helima

Helima is naast personal trainer ook fitnessinstructrice. Ze studeert voeding en diëtetiek en doet graag aan powerliften. Met haar enthousiasme en energie wil zij andere vrouwen helpen om het gezonde doel te halen waar ze van dromen.

Ildikó

Ildikó

Coach en cardioballet docente
Over Ildikó

Ildikó komt oorspronkelijk uit Hongarije. Zij geeft met veel plezier de les cardioballet en leert nu ook voor salsa en bachata instructeur. Sport, gezonde leefstijl en voeding hebben altijd een belangrijke rol in haar leven gespeeld. Zij heeft verschillende opleidingen over voeding en beweging gedaan. Ze wil verder in deze richting en met haar carrière. Haar missie is mensen door een gezonde leefstijl meer te laten genieten van het leven.

Ilse

Ilse

Eigenaresse
Over Ilse

Ilse is bbb ondernemer en gaat met haar management ervaring planmatig te werk. Ze gelooft in duurzame leefstijlverandering. Ze wil vrouwen planmatig coachen in kleine stapjes naar de mooiste versie van zichzelf.

Ilse

Ilse

Coach en (sport)diëtist
Over Ilse

Ilse is (sport)diëtist en heeft de opleiding tot personal trainer afgerond. Naast voeding en bewegen is balans in je leefstijl van belang om doelen te kunnen naleven. Ilse gelooft dat je fit voelen begint bij eerlijk en dankbaar zijn naar jezelf.

Jennifer

Jennifer

Coach
Over Jennifer

Jennifer is al een aantal jaar met passie werkzaam als coach bij BBB. Naast diëtiste is ze ook yogadocent en heeft ze een visie om haar kennis en ervaring te bundelen, en zo mensen te helpen bewuster te worden van hun gezondheid. Jennifer heeft haar eigen diëtistenpraktijk waarin ze verdiepend mensen begeleidt en zich continu op kennisgebied blijft ontwikkelen.

Kitty

Kitty

Coach
Over Kitty

Kitty studeert voeding en diëtetiek. Ze geniet enorm van koken, gezellig samen eten en sporten. Ze laat je graag ervaren dat een combinatie van goed eten en lekker bewegen er écht voor kan zorgen dat je een stuk beter in je vel zit!

Leila

Leila

Coach
Over Leila

Leila is 43 is leefstijlcoach en sinds ze zich daarin verdiept heeft, ging ze zich beseffen wat echt belangrijk is. Ze wil bewust in het leven staan, vrouwen inspireren en genieten van haar gezin.

Linda

Linda

Pilates docente
Over Linda

Ik ben overtuigd fan van Pilatesoefeningen voor lange spieren en soepele gewrichten. Tevens werken we aan een correcte balans en core-stabiliteit (een sterk centrum). Ik vind de oefeningen nog fijner met de small ball. Mijn uitdaging: samen werken aan een klachtenvrij lichaam. Joseph Pilates: ‘Na 10 lessen voel je het verschil, na 20 lessen zie je het verschil, na 30 lessen ben je een ander mens!’

Vanity

Vanity

Groepslesdocente
Over Vanity

Vanity is 32 jaar en al jaren groepslesdocente bodyshape en yoga. Ze is een pittige tante die flink van aanpakken houd, maar deelt ook graag de diepere betekenis van yoga met je.

Boek een proefles