bbb is er voor de

Shaper

Klaar om nu daadwerkelijk wat kilo’s af te vallen en stabiel op gewicht te blijven? Wij gaan verder dan alleen workouts. Bij bbb health boutique kijken we naar het totale concept van gezondheid, waarbij we aandacht besteden aan body, food en mind. Ontdek hoe bbb jou begeleidt op jouw reis naar een bewustere en gezondere versie van jezelf.

Mama (to be)

Of je nu vol verwachting uitkijkt naar de komst van je kleintje en streeft naar een gezonde zwangerschap, of als je als kersverse moeder de balans zoekt tussen zelfzorg en gezinsleven – bij bbb staat jouw reis door het moederschap centraal! Wij zijn er om elke fase van jouw moederschap te omarmen en te ondersteunen.

Menopauze

Het is geen geheim dat de menopauze vaak met negativiteit wordt geassocieerd. Van lichamelijke veranderingen tot afnemend libido en ongewenste kilo’s; vrouwen ondergaan heel wat tijdens deze levensfase. Maar bij bbb health boutique geloven we dat de menopauze niet het einde hoeft te betekenen, integendeel, het is een nieuw hoofdstuk dat we samen met een positieve mindset kunnen benaderen!

Professional

Duik vandaag nog in de bruisende en positieve vrouwencommunity van doorzetters bij bbb! Grijp nu je kans om een (tijdelijk) gratis proefles te boeken en dompel jezelf onder in de opwindende uitdagingen van onze work-outs. Stap binnen en ontdek de kracht van verbondenheid, energie en grensverleggende prestaties!

Recover

Wanneer bewegen niet meer gaat zoals je gewend bent, je te maken hebt met fysieke klachten, of de vermoeidheid steeds vaker de regie over lijkt te nemen, biedt bbb health boutique de helpende hand. Ontdek onze holistische aanpak, waarbij de juiste voeding, een gezonde leefstijl en voor jou geschikte trainingsprogramma’s samenkomen. Bij bbb werk je aan herstel op een manier die volledig bij jou past.

Boek een proefles