De kracht van jou

Klaar om nu daadwerkelijk wat kilo’s af te vallen en stabiel op gewicht te blijven? Wij gaan verder dan alleen workouts. Bij bbb health boutique kijken we naar het totale concept van gezondheid, waarbij we aandacht besteden aan body, food en mind. Ontdek hoe bbb jou begeleidt op jouw reis naar een bewustere en gezondere versie van jezelf.
Boek een gratis proefles

Afvallen met aandacht

Of je nu die laatste paar kilo’s kwijt wilt of een compleet nieuwe start wilt maken, bbb is de plek voor jou. Onze coaches begeleiden je niet alleen bij de workouts, maar ook bij het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten en een positieve mindset. Stap voor stap helpen we je op weg naar een gezond gewicht en een gebalanceerde levensstijl.

“Ik ben gaan sporten omdat ik mij zelf weer fit wilde voelen en meer energie wilde krijgen. Daarnaast was het mijn doel om af te vallen en te shapen. In het begin van dit proces was ik erg fanatiek. Na dat dit een tijdje minder werd, heb ik inmiddels de draad weer opgepakt en werk ik weer richting mijn doelen. Mijn favoriete les bij bbb health boutique is de fullbody. We trainen hier met een leuke groep dames en op muziek waar ik enthousiast van word!”

- Dewi

1-op-1 begeleiding

Iedere week heb je de mogelijkheid om een persoonlijk coachingsgesprek in te plannen. Hier bespreken we niet alleen je vooruitgang, maar ook je successen of de problemen waar je tegenaanloopt. Onze coaches staan paraat als jouw steunpilaar. Jouw stok achter de deur, om je te helpen bij het bereiken van jouw doelstellingen. Zo zorgen we bij bbb voor een constante bron van motivatie!

Afwisseling in beweging

Bij bbb health boutique geloven we in variatie. Elke workout staat in het teken van jouw doelstelling om op een duurzame manier af te vallen én op gewicht te blijven! Daarom bieden we afwisselende lessen, zowel binnen als buiten, en effectieve lessen in onze hot cabins. Deze diversiteit maakt de weg naar gezondheid en fitheid niet alleen effectief, maar ook inspirerend. Elke workout is een nieuwe uitdaging, waardoor je gemotiveerd blijft om het beste uit jezelf te halen.

 

Wat als afvallen niet lukt, lees er alles over in onze blog

Exclusief voor vrouwen

In onze boutique creëren we een veilige en positieve omgeving exclusief voor vrouwen. Hier kun je volledig jezelf zijn, je doelen delen en samen met gelijkgestemde vrouwen werken aan een gezondere levensstijl.

Wil je duurzaam gewicht verliezen én op gewicht blijven op een holistische manier? Dan is bbb health boutique jouw weg vooruit. Boek nu een gratis proefles in en ontdek de kracht van onze gemeenschap, individuele coaching en afwisselende workouts. Voel je healthy en fit, elk seizoen weer!
Boek een gratis proefles

bbb is er ook voor

Op zoek naar wat bbb allemaal nog meer voor je kan betekenen? Lees voor wie we ons nog meer inzetten!

Lees verder
Boek een proefles