Positief door de menopauze met bbb health boutique

Het is geen geheim dat de menopauze vaak met negativiteit wordt geassocieerd. Van lichamelijke veranderingen tot afnemend libido en ongewenste kilo's; vrouwen ondergaan heel wat tijdens deze levensfase. Maar bij bbb health boutique geloven we dat de menopauze niet het einde hoeft te betekenen, integendeel, het is een nieuw hoofdstuk dat we samen met een positieve mindset kunnen benaderen!
Boek een gratis proefles

Begrijp je lichaam

Bij bbb nemen we de tijd om je uit te leggen wat er precies gebeurt in je lichaam tijdens de menopauze. Van de fysieke veranderingen tot de emotionele schommelingen, wij staan naast je om je reis te begrijpen. Want begrip is de sleutel tot verandering. Op basis van deze kennis voorzien we je van advies op het gebied van body, food en mind, zodat je de menopauze met een positieve draai tegemoet kunt gaan!

Verminder de overgangsklachten

Bij bbb geloven we in een holistische aanpak om overgangsklachten te verminderen. Onze speciale work-outs, voedingsadviezen en lifestylecoaching zijn ontworpen om jouw energielevels te verhogen en opvliegers, negatieve gevoelens, gewichtstoename en slaapproblemen tegen te gaan. Onze coaches begeleiden je stap voor stap, zodat je je weer vitaal en energiek voelt!

Exclusief voor de vrouw

Bij bbb health boutique is alles gericht op de vrouw. Wij begrijpen de unieke behoeften van vrouwen tijdens de menopauze en bieden exclusieve programma’s die hierop zijn afgestemd. In kleine groepjes geniet je van persoonlijke aandacht, een luisterend oor en een ondersteunende community van gelijkgestemde vrouwen. Ontdek de kracht van samenzijn en ervaar de positieve veranderingen die het kan brengen.

Persoonlijke aanpak

Onze coaches zijn er om je door elke stap van de menopauze te begeleiden. We begrijpen dat dit een unieke levensfase is die vraagt om een persoonlijke aanpak. Of het nu gaat om het aanpassen van je trainingsschema, het verkennen van voedingsmogelijkheden of gewoon een vertrouwelijk gesprek, wij staan voor je klaar. Bij bbb health boutique krijg je de ondersteuning die je verdient.

Benieuwd naar onze aanpak? Plan hieronder een gratis proefles in en maak kennis met onze boutique, coaches en persoonlijke begeleiding. We beginnen met een intake om jouw behoeften te begrijpen en bieden je vervolgens een op maat gemaakt programma aan om je positief door de menopauze te begeleiden. Samen zorgen we ervoor dat je deze fase van het leven met kracht en positiviteit doorloopt!
Boek een gratis proefles

bbb is er ook voor

Op zoek naar wat bbb allemaal nog meer voor je kan betekenen? Lees voor wie we ons nog meer inzetten!

Lees verder
Boek een proefles