Voor de echte doorzetters

Bij bbb health boutique begrijpen we dat jouw commitment aan sporten serieus is. Jouw fitnessomgeving is geen plek om rustig aan te doen, nee, het gaat om knallen. Onze boutiques zijn ontworpen om jouw sportervaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu je kracht wilt vergroten, je uithoudingsvermogen wilt verbeteren, of nieuwe uitdagingen zoekt, wij bieden de tools en expertises die passen bij jouw vastberadenheid!
Boek een gratis proefles

Voor wie altijd op zoek is naar de volgende uitdaging

Voor vrouwen die altijd verlangen naar nieuwe trainingsmethoden en de volgende uitdaging, bieden wij bij bbb een gevarieerd aanbod aan trainingsprogramma’s. Van energieke groepslessen tot persoonlijke coaching, bij ons verleg je voortdurend je sportieve grenzen. Ontdek ons complete aanbod, van cabinelessen tot zaal- en buitenlessen, en laat je voortdurend inspireren.

“Ik vind het heel fijn om alleen met vrouwen te sporten. Er hangt een heel andere energie dan op een sportschool waar ook mannen zijn. Bij bbb health boutique sporten allerlei vrouwen van verschillende leeftijden in verschillende fases van hun leven. In de boutique hangt een fijne energie. Ook vind ik het fijn om in groepsverband te sporten. Er is een ruim aanbod van verschillende lessen, dat vind ik erg leuk.”

- Pleun

Een volle agenda? Geen probleem

Een overvolle agenda is voor jou een gewone gang van zaken. Tijd is kostbaar, en daarom biedt bbb health boutique flexibiliteit en efficiëntie. Onze faciliteiten en diensten zijn specifiek ontworpen met jouw drukke schema in gedachten. Dankzij onze eenvoudige toegang en doordachte ruimtes kun je bij ons je work-out inplannen zonder compromissen te sluiten op je levensstijl.

Resultaatgericht trainen

Bij bbb draait het om doelgericht trainen, waarbij elke work-out een meetbare stap is in de richting van jouw persoonlijke doelstellingen. Niet alleen op het gebied van body, maar ook op het gebied van food en mind zorgen we ervoor dat jij voortdurend vooruitgang maakt. In onze boutique staat een holistische benadering centraal, waar we werken aan het totaalconcept van jouw gezondheid.

Voorkom dat je te hard traint, lees er alles over in onze blog

Exclusief Voor Vrouwen

Duik vandaag nog in de bruisende en positieve vrouwencommunity van doorzetters bij bbb! Grijp nu je kans om een (tijdelijk) gratis proefles te boeken en dompel jezelf onder in de opwindende uitdagingen van onze work-outs. Stap binnen en ontdek de kracht van verbondenheid, energie en grensverleggende prestaties!
Boek een gratis proefles

bbb is er ook voor

Op zoek naar wat bbb allemaal nog meer voor je kan betekenen? Lees voor wie we ons nog meer inzetten!

Lees verder
Boek een proefles