foundation

vul de vragenlijst in en vind je foundation

Als start van je personal journey vul je een holistische vragenlijst online in en kun je aan de slag vanuit jouw foundation.

Je vind in deze webpp onder ‘mijn foundation’ een vragenlijst op basis waarvan jouw foundation kan worden bepaald. Zo kunnen we je gericht advies geven over body, food & mind en supplementen en wordt duidelijk welke tools het beste bij je passen. De vragenlijst en foundations zijn samengesteld door een team van fysiotherapeuten, hormoonfactor-trainers, diëtisten, psychologen en coaches.

be happy
Bij deze foundation is aandacht voor jezelf en ruimte maken voor emoties het allerbelangrijkste. Zorg goed voor jezelf door voedzaam te eten en regelmatig te sporten. Female support (een natuurlijk supplement van bbb – verkrijgbaar in de boutique!) kan erg ondersteunend zijn in je cyclus.

be mindful
Bij deze foundation is stress het belangrijkste aandachtspunt. Rust en ontspanning, yoga en kiezen voor de juiste voeding met weinig tot geen koffie, alcohol en suiker zijn de aandachtspunten.

be strong
Bij deze foundation is kracht het belangrijkste aandachtspunt. Ontspanning, gericht bewegen en kiezen voor de juiste voeding met minder suiker zijn de aandachtspunten.

be balance
Bij deze foundation is balans het allerbelangrijkste! Gebalanceerd bewegen, eten en zorgen voor de juiste balans tussen inspanning en ontspanning.

be slim
Bij deze foundation is afvallen het belangrijkste aandachtspunt. Rust en ontspanning, gericht bewegen en kiezen voor de juiste voeding met minder suiker zijn de aandachtspunten.

be sugarfree
Bij deze foundation is suiker het belangrijkste aandachtspunt. Voldoende en goed slapen, gericht bewegen en kiezen voor de juiste voeding met minder suiker zijn de aandachtspunten.

selfcare
Je bent goed in balans bent en dat is super fijn. Je kan je volledig richten op het bouwen van betere weerstand tegen alle factoren die je uit balans zouden kunnen brengen. Of je kan heel specifiek kiezen voor verbeteren van bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen, kracht of lenigheid.